4 грудня 2022 22:41

У готелі, де мешкали дружини гравців збірної Аргентини, сталося задимлення та відключилася електрика, а в душових не було гарячої води. Вони переїхали

У готелі, де мешкали дружини гравців збірної Аргентини, виникли проблеми.


Близько 22:00 у готелі Waterfront у Лусаїлі, де номер коштує від 800 євро за ніч, у всій будівлі відключилася електрика. Крім того, ймовірно, сталося задимлення.


Дружини гравців – зокрема, мова про супутниць Херонімо Рульї, Маркоса Акуньї, Папу Гомеса, Хермана Песселі, Леандро Паредеса та Анхеля Ді Марії – та їхні родини були в паніці. Вони зібралися в холі готелю, але ніхто їм нічого не міг пояснити.


Батько Хуана Фойта, інженер за фахом, зажадав ввести його в курс справи та допустити до місця поломки, але він не зміг знайти причини відключення електроенергії.


За дві години електрику дали, але сім'ї гравців відмовилися жити у Waterfront. І вимагали, щоб їх негайно відвезли до інших готелів.


Після нетривалих переговорів близько другої години ночі прибули мікроавтобуси, щоб розвести їх за новими локаціями. Імовірно, дружини всіх гравців згодом оселилися в готелі Hilton.

Зазначається, що у сімей футболістів виникли й інші проблеми у Waterfront. Номери не прибирали, у душі не було гарячої води, плюс сніданок був низької якості.