4 грудня 2022 12:40
1

"Грають абияк": Ващук влаштував "Динамо" рознос, звинувативши в невдачах Луческу

Колишній захисник київського Динамо Владислав Ващук поділився враженнями від гри команди Мірчі Луческу за підсумками осінньої частини сезону.


Ексгравець столичного клубу з болем у серці сприймає результати команди в осінній частині сезону. Ващук не приховував свого розчарування від того, що відбувається в Динамо.

«Я говорив і говорю, що Луческу прийшов – Динамо немає. Відсутня наукова група, яка була за Лобановського. Футболістів беруть із голови. Вони не відповідають динамівському духу та грі.


Раніше Динамо грало усі ігри на перемогу. Сьогодні вони грають абияк», – сказав Ващук в інтерв'ю YouTube-каналу видання «Лівий Берег».

Ващук захищав кольори Динамо з 1993-го по 2003-й та з 2005-го по 2008-й рік. У складі «біло-синіх» відіграв 356 матчів, забив 14 голів та віддав один асист. Ващук у складі Динамо став дев'ятиразовим чемпіоном України, шість разів вигравав Кубок України та двічі – Суперкубок.

Динамо пішло на перерву третьою командою за підсумками першого кола УПЛ, маючи 30 очок після 15-ти зіграних турів. Команда Мірчі Луческу свій наступний матч проведе на початку березня проти Інгульця.

Какая он легенда? Зрадник!!!