3 грудня 2022 13:35

Повернеться до "Шахтаря"? Ракицький офіційно оголосив про відхід з "Адана Демірспор"

33-річний український захисник Адана Демірспор Ярослав Ракицький достроково розірвав контракт із турецьким клубом та отримав статус вільного агента.


Ярослав Ракицький у своїх соціальних мережах повідомив про дострокове розірвання контракту з Адана Мемірспора.

«Дякую, Адана, що підтримали у непростий період. Я вдячний клубу, президенту, тренеру та вболівальникам. Наша співпраця припинена», – написав Ярослав в інстаграмі.

Ракицький перейшов до Адана Демірспора влітку 2022 року на правах вільного агента. До цього він залишив Зеніт через початок російської війни проти України.

З турецьким клубом він мав контракт до літа 2023 року з опцією продовження ще на один сезон. За півроку в Адана Мемірспор Ярослав вийшов дев'ять разів на поле і зробив один асист. Також у його «активі» чотири жовті та дві червоні картки.

За свою кар'єру українець виступав у складі донецького Шахтаря (з літа 2009 до січня 2019 року) та пітерського Зеніту (з січня 2019 до березня 2022 року).

Саме з донецьким клубом пов'язували Ярослава, коли він у березні розірвав контракт із російським клубом. Можливо, саме в зимову паузу Ракицький повернеться до Шахтаря.