1 грудня 2022 15:47

Роналду хоче ще один клуб: команда є найпопулярнішою в країні та має 65 завойованих трофеїв.

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду нещодавно розірвав контракт із Манчестер Юнайтед. Після закінчення чемпіонату світу-2022 зірковий форвард має визначитись зі своїми планами.


Проте вже почали з'являтися претенденти на Роналду. Раніше була інформація, що португалець отримав пропозицію від клубу з Саудівської Аравії Аль-Наср і укласти угоду, розраховану до червня 2025 року із зарплатою 200 мільйонів євро за сезон, включаючи рекламні контракти.


Водночас відомий інсайдер Фабріціо Романо заявив, що на екс-форварда Манчестер Юнайтед є ще один претендент із Саудівської Аравії – Аль-Хіляль.


Зазначається, що найпопулярніший клуб Саудівської Аравії (65 завойованих трофеїв, серед яких 18 чемпіонств та чотири Ліги чемпіонів АФК) готовий розглянути співпрацю з 37-річним Роналду не взимку, а лише влітку. Тільки питання: чи готовий португалець чекати на півроку?

На даний момент Аль-Хіляль посідає четверте місце в турнірній таблиці найвищого дивізіону Саудівської Аравії, а Аль-Наср розташувався на другому рядку.