30 листопада 2022 17:33

На менше "Аталанта" не погодиться: Малиновський дізнався свою ціну, за яку його відпустять до іншого клубу

Фото - ua.depositphotos.com


Півзахисник Аталанти Руслан Малиновський має кілька варіантів продовження своєї кар'єри. Італійський клуб готовий вислухати пропозиції щодо українського хавбека під час зимового трансферного вікна.


Інтерес до Малиновського виявляють французький Марсель та англійський Тоттенхем. Аталанта готова продати українця у січні, але якщо отримає пропозицію у розмірі не менше ніж 18 мільйонів євро.

За даними Gazzetta dello Sport, Марсель готовий посилитися Малиновським, але розглядає варіант лише з орендою та наступним викупом через рік, а Тоттенхем ще не робив офіційних пропозицій.

Раніше була інформація, що через розбіжності з головним тренером Аталанти Джан П'єро Гасперіні Малиновський міг покинути команду ще влітку, проте клуб не захотів тоді відпускати гравця за невелику компенсацію. Зараз же все сходиться до того, що 29-річний українець таки покине команду.

Цього сезону Серії А Малиновський провів за Аталанту 14 матчів у Серії А, в яких він забив один м'яч і віддав дві результативні передачі. Трансфермаркт оцінює футболіста у 18 мільйонів євро.