30 листопада 2022 16:25

Олег РАТІЙ: "Недобре зіграли при стандартних положеннях і пропустили два голи. Потім вже клас "Динамо" дався взнаки"

Виконувач обов’язків головного тренера «Металіста» Олег Ратій відповів на запитання журналісті після матчу з «Динамо» (0:3).


– Ваш коментар по грі.

– Гра була для нас дуже напружена. У першому таймі в обороні зіграли більш-менш нормально, але недобре зіграли при стандартних положеннях і пропустили перші два голи. А потім вже клас команди «Динамо» дався взнаки. Після того, як вони почали вигравати 2:0, то декілька моментів створили в першому таймі, а в другому таймі взагалі контролювали гру. Але десь ми в другому таймі більш-менш огризалися і мали декілька моментів, щоб забити гол.


– Чи відомі вже плани команди на міжсезоння і наступний сезон? Як ви будете готуватися? Хто піде? Хто прийде?

– Це ви надто швидко хочете знати. Напевно, жодна команди і жоден клуб не знає. Може хіба «Динамо» і «Шахтар» знають плани… Поки що ми зараз повертаємося до Ужгорода, деякі хлопці роз’їдуться по домах, але будемо зустрічатися з керівництвом і будемо вирішувати, як працювати далі.


– На вашу думку як тренера, яка позиція найбільше потребує посилення? І чому сьогодні не грав Підлепенець?

– Напевно, кожен тренер хоче посилення в кожну лінію і кожну позицію – ми не виняток. Ви бачили, що в нас на деякі матчі не вистачає гравців і ми мусимо ставити гравців не на свої позиції.


Підлепенець вчора на ігровій розминці отримав пошкодження. Хотіли його сьогодні поставити в склад, але зранку лікар сказав, що він не може. Все робили, щоб він вийшов і був на лавці, хотіли його на другий тайм випустити, але він не зміг вийти на поле.


– Вже протягом п’яти ігор ви не забиваєте на цьому стадіоні. З чим пов’язана така серія і як збираєтеся її вирішувати?

– Напевно, ви праві. В нас тут була непогана гра з «Зорею», ми забивали голи і мали щонайменше не програти ту гру. Але так сталося, як сталося. Напевно, хлопці десь психологічно надламалися в останніх матчах. Ми мали моменти в кожній грі, але не використали. Будемо працювати, взимку є трансферне вікно.


Фото - ФК «Металіст»