30 листопада 2022 14:58
1

УАФ планує скликати позачерговий конгрес на 20 грудня, де обиратимуть президента та керівний склад

Як стало відомо Tribuna.com, УАФ проведе найближчим часом засідання виконкому.


На ньому планується скликати позачерговий конгрес УАФ на 20 грудня. Питання, які будуть там розглядатися – вибори президента УАФ та керівного складу організації.

Вибори можуть статися попри рішення Печерського суду про заборону розглядати на конгресі обрання президента, віце-президентів, членів виконкому та аудиторського органу УАФ.

Конгрес УАФ мав пройти ще 7 березня, але його відклали через повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Єдиним кандидатом на вибори на посаду президента УАФ був зареєстрований Андрій Павелко.

Андрій Павелко очолив український футбол в 2015 році. У 2017 році через реорганізацію відбулись позачергові вибори президента – їх Павелко виграв без конкуренції.

28 та 29 листопада генеральному секретарю УАФ Юрію Запісоцькому і президенту УАФ Андрію Павелку Печерський суд обрав запобіжний захід у справі про розкрадання грошей на футбольних полях – 2 місяці арешту. Обидва вийшли під заставу у 9 млн 880 тисяч гривень.
НИ В ОДНОЙ СТРАНЕ руководство футбольной федерации не выбирают их уголовников с ДЕЙСТВУЮЩИМ приговором суда. Украина будет первой