30 листопада 2022 11:29

Леау – щодо продовження контракту: "Мали позитивну зустріч із "Міланом", проте поговоримо після чемпіонату світу в Катарі"

Важко уявити досягнення італійського Мілану зразка минулого сезону у вигляді чемпіонського титулу Серії A без вкладу португальського нападника Рафаеля Леау.


Проте завершення контракту з гравцем через півтора роки та сталий інтерес із боку інших топ-клубів Європи змушує "россонері" завчасно вирішувати питання щодо продовження стосунків зі своїм футболістом.


Певні рухи в цьому напрямку чемпіони Італії вже робили раніше, проте початок чемпіонату світу-2022 в Катарі відтермінував ці перемовини через участь гравця в складі збірної Португалії на міжнародному форумі.


Власне Леау наступним чином висловився стосовно цього питання:


"Я щасливий та гордий через зацікавленість клубу в продовженні стосунків зі мною. Але зараз мені потрібно зосередитися на чемпіонаті світу, чого потім я матиму розмову з Міланом, як тільки повернусь у розташування клубу.


Я хочу підписати продовження контракту? Ще до приїзду в національну збірну у нас була зустріч з Мальдіні, і вона була позитивною, тому коли я приїду в Мілан, ми ще раз про це поговоримо", — заявив португальський виконавець.


Зауважимо, що "россонері" наразі пропонують зарплатню на рівні 6 млн євро на рік для свого гравця, тоді як його агент Жорже Мендеш вимагає більшу суму.


У цьому сезоні Леау зіграв 28 матчів, забивши вісім голів та віддавши 10 гольових передач.