29 листопада 2022 21:14

Рада директорів: "Алегрі залишиться в клубі, після відставки керівництва "Ювентуса"

Голова ради директорів "Ювентуса" Джон Елкан дав коментар про те, як зміна керівництва вплине на тренерський штаб клубу.


"Відставки директорів "Ювентуса" є актом відповідальності, який ставить інтереси компанії на перше місце. Нова рада директорів, яка буде представлена в січні, складатиметься з високопрофесійних фахівців з технічної та юридичної точок зору, на чолі з президентом Джанлукою Ферреро.


Як і на інших директорів, на нього буде покладено завдання розгляду та вирішення юридичних та корпоративних питань, які сьогодні розглядаються. Я вірю, що компанія зможе продемонструвати, що вона завжди діяла правильно.


Мауріціо Сканавіно, який продемонстрував солідні управлінські навички у всіх компаніях, де він працював, скористається досвідом, накопиченим, перш за все, в галузі медіа та цифрових технологій, щоб прискорити розвиток "Ювентуса" як одного з найсильніших брендів у світі.


Массиміліано Алегрі залишається орієнтиром у спортивній сфері "Ювентуса": ми розраховуємо на нього і на всю команду в цілому, щоб вони продовжували перемагати – в останніх матчах вони показали, що здатні на це. Вони показали, що можуть підтримувати високі цілі "Ювентуса" на полі", – сказав Джон Елкан.


Нагадаємо, що керівництво "Ювентуса", включаючи Недведа та Алегрі, подали у відставку. Вони звинувачуються у порушенні фінансового феейр плей. Клуб закінчив минулий сезон із рекордними витратами.