27 листопада 2022 17:33

Запасний варіант: колишній тренер "Шахтаря" може очолити "Рейнджерс"

Рейнджерс зараз займається пошуком нового головного тренера після нещодавнього звільнення нідерландського фахівця Джованні ван Бронкхорста.


На даний момент фаворитом на вакантне місце є наставник КПР Майкл Біл. Найближчим часом Рейнджерс може зробити офіційний запит, який керівництво КПР буде готове прийняти у разі бажання самого Біла.

Проте, як пише Goal Brazil, клуб із Глазго має альтернативну кандидатуру на випадок провалу угоди щодо наставника КПР. Луїш Каштру, який зараз працює у Ботафого, контактує із шотландською командою.

Португальський фахівець у березні очолив «переможних», з якими йде на 11-му місці в бразильській Серії А. Його контракт із Ботафого розрахований до кінця 2023 року.

Нагадаємо, що в Україні Каштру відомий у роботі з Шахтарем (2019-2021), з яким він ставав чемпіоном УПЛ, а також доходив до півфіналу Ліги Європи.

Зазначимо, що у разі призначення до топ-клубу Шотландії португалець стане вже третім екс-тренером Шахтаря після Паулу Фонсекі (Лілль) та Роберто Де Дзербі (Брайтон), який працює в Європі.