27 листопада 2022 13:53

Дівчата англійських гравців покуражились з розмахом відсвяткували перемогу над Іраном: чек за випивку вражає

Розгром збірної Ірану в першому турі групового етапу чемпіонату світу (6:2) змусив другу половину англійських футболістів залишити круглу суму на барі.


Англійці пройшлися катком іранцями і здобули розгромну перемогу в очній зустрічі. Родичі та другі половинки «трьох левів» з великим розмахом відзначили цю подію, повідомляє AS.

Так як у Катарі є суттєві обмеження на продаж та вживання алкоголю, сім'ї футболістів оселилися на круїзному лайнері, який розрахований на сім тисяч пасажирів. На цьому кораблі є велика кількість різних розваг, у тому числі тридцять барів і ресторанів, джакузі з видом на море та водяна гірка заввишки 75 метрів.


Саме тут і розважалися родичі гравців збірної Англії, витративши за цією справою понад 20 тисяч євро на шампанське та преміальні коктейлі.


«Вони випили так багато, що наступного ранку в барі довелося поповнювати запаси алкоголю», – повідомив невідомий працівник лайнера журналістам AS.


У заключному турі англійці зіграють проти збірної Уельсу. Матч відбудеться 29 листопада і розпочнеться о 21:00 за київським часом.