24 листопада 2022 12:05

Яремчук став причиною покарання 20-ти фанатів "Гента": деталі ситуації та штрафів за участю українського форварда

6 листопада Гент приймав Брюгге в рамках 16-го туру чемпіонату Бельгії. Господарі програли з рахунком 0:2, а їхні вболівальники відзначились скандальними вчинками.


Нагадаємо, що форвард Брюгге Роман Яремчук із 2017 по 2021 рік захищав кольори Гента (152 матчі, 61 гол). Перейшовши до табору чемпіонів країни минулого літа, українець обрушив на себе шквал критики з боку шанувальників екс-клубу, які навіть вивісили банери з побажанням смерті форварду.

Поліція Гента впізнала 22 хулігани на знімках із камер відеоспостереження під час напруженого поєдинку. Прихильники Гента наразі ризикують бути притягнутими до відповідальності прокуратурою за свої дії. Крім плакатів із Яремчуком, фанати «буйволів» кинули фаєр не поле.

Як пише Het Nieuwsblad, вже складено протоколи на 20 правопорушників. Покарання варіюються від заборони на відвідування стадіону терміном від трьох місяців до п'яти років до штрафу у розмірі від 250 до 5000 євро.

Яремчук приєднався до Брюгге за 16 мільйонів євро (рекорд чемпіонату Бельгії). Нинішнього сезону на його рахунку 12 матчів (два голи та два асисти) у всіх турнірах.