24 листопада 2022 11:32

"Втримаєш Мессі, тільки якщо тобі дадуть автомат": Циганик згадав суперечку Леоненка з легендарним гравцем "Динамо"

Відомий футбольний журналіст та телеведучий Ігор Циганик розповів історію, як його колишній колега Віктор Леоненко влаштував гарячу дискусію, предметом якої став Ліонель Мессі.


Влітку 2013 року Віктора Леоненка було звільнено з ТК «2+2», на якому він працював експертом програми «ПРОФУТБОЛ». Однак, перш ніж піти на ТК «Футбол», колишній нападник Динамо встиг запам'ятатися яскравими ефірами та словесними баталіями.

Багаторічний ведучий цієї програми Ігор Циганик згадав один із епізодів, у якому Леоненко був незгодний із культовим захисником Динамо (1997-2011) Андрієм Несмачним.

«Навіть ті експерти, які працювали в ефірі з Леоненком у нас, вони самі росли. Він міг щось провокативне сказати. Пам'ятаю, у нас був ефір, у якому він сперечався з Несмачним можна чи не можна утримати Мессі. І Леоненко доводив, що не можна, а Несмачний казав, що можна».

В результаті Леоненко не втримався і сказав Несмачному всю правду в обличчя.

«А Леоненко йому каже: «Андрію, я розумію, що ти можеш втримати Мессі лише за однієї умови – якщо тобі дадуть автомат», – розповів Циганик в ефірі YouTube-каналу «ПРЯМА Червона».

Нагадаємо, що з 2013 року і аж до 2022-го Леоненко працював на ТК «Футбол», звідки не без скандалу був звільнений навесні тодішнім директором Олександром Денисовим за неоднозначні висловлювання щодо російських спортсменів.