24 листопада 2022 08:31

Мудрик і ще один талант: в Англії розповіли про дві трансферні цілі "Арсеналу" на найближче трансферне вікно

Арсенал бажає збільшити глибину складу для боротьби за чемпіонство та ігри на декількох фронтах. Команда Мікеля Артети визначилася у двох бажаних трансферах, серед яких – Михайло Мудрік.


Вперше з 2007 року Арсенал пішов на перерву у статусі лідера АПЛ. Щоб залишитися на першому місці, керівництво має намір підтримати головного тренера Мікеля Артету покупками.


Як пише The Sun, «каноніри» накинули оком на 21-річного опорного півзахисника Палмейраса Данило. Арсенал хоче додати змінника для Томаса Парті та Граніта Джакі у центрі поля.


Незважаючи на свій вік, Данило вже провів 141 матч за Палмейрас, забивши за цей час 12 голів. "Каноніри" раніше обговорювали перехід гравця за 22 мільйони фунтів стерлінгів з американським клубом і готові повернутися для подальших переговорів наступного місяця.

Арсенал також сподівається додати до команди вінгера Шахтаря Михайла Мудрика. Нещодавно взагалі повідомлялося, що червоні вже погодили угоду з «гірниками» щодо талановитого українця.

Зазначимо, що контракти Данило та Мудрика зі своїми командами розраховані до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболістів у 25 та 15 мільйонів євро відповідно.