23 листопада 2022 16:47

Збірна Англії: Кейн буде готовий до матчу проти США, участь Меддісона під питанням

Тренерський та медичний штаб збірної Англії впевнені, що капітан команди Харрі Кейн зіграє у п'ятничному матчі проти збірної США у другому турі ЧС-2022 у Катарі, повідомляє The Guardian. Кейн отримав пошкодження правого гомілкостопа в матчі з Іраном – після підкату Мортези Пураліганджі на 48-й хвилині, але провів на полі ще майже півгодини. Сканування показало, що серйозних проблем капітану англійців вдалося уникнути, і у середу Кейн тренувався у спільній групі.


– Думаю, що з Харрі буде усе гаразд. Можливо, у нього просто трохи болить нога, але сьогодні наш капітан тренувався з нами на полі, і це не може не радувати, – зазначив воротар збірної Англії Джордан Пікфорд.


Стан гомілкостопів – слабке місце Кейна: з 2016 по 2019 роки Харрі отримав п'ять серйозних травм зв'язок гомілкостопів: перші три – на правій нозі, другі дві – на лівій. Ще два розтягнення зв'язок гомілкостопу Кейн отримав у лютому та квітні 2021 року. Однак тепер форвард "Тоттенхема" вважає, що після індивідуальної роботи з персональним фізіотерапевтом його гомілкостопи стали кращими.


Під питанням у матчі зі збірною США участь лише Джеймса Меддісона, якого непокоїть дискомфорт у коліні.