23 листопада 2022 11:42

Жиру: "Не збираюся зупинятися на досягнутому"

Збірна Франції напередодні зуміла переломити хід протистояння проти Австралії на тлі пропущеного голу, здобувши стартову перемогу на чемпіонаті світу-2022 в Катарі (4:1).

Нападник чинних чемпіонів світу Олів’є Жиру, на рахунку якого дубль у цьому матчі, після завершення зустрічі розповів про власні враження від побаченого на полі.

"Із точки зору команди, я дуже радий нашим чотирьом голам і такому початку змагань. Проте настільки невдало починати цю гру все ж таки не було потреби. Нам доведеться над цим попрацювати.


Я хотів би присвятити цю перемогу Лукасу Ернандесу, який отримав травму сьогодні ввечері. Чергову травму для нашої команди... Цей момент — чорна риска під цим вечором. Але зараз ми сподіваємося, що змусимо його пишатися нашим подальшим виступом.


Щож до особистої точки зору, то я навряд чи міг сподіватися на кращий старт турніру. Ці два голи — джерело великої гордості, і я не збираюся зупинятися на досягнутому. Я сподіваюся продовжити забивати, щоб допомогти команді досягти нашої мети. Гру за грою, стаючи при цьому ще сильнішим.

Наша команда добре себе почуває та має сильний характер. У нас зібрався відмінний колектив, який допоможе тобі, коли ти опиняєшся в скрутному становищі.


Звичайно, ми всі все одно хотіли б більше спокійної гри на початку матчу. Але мені більше запам’ятались чотири наших голи та решта гарних речей, які ми зробили", — заявив французький виконавець.