23 листопада 2022 08:26

Лукас Ернандес пошкодив "хрести" та більше не зіграє на ЧС-2022

Захисник "Баварії" та збірної Франції Лукас Ернандес не зіграв і десяти хвилин у матчі з Австралією – після єдиноборства з Метью Лекі, захисник "триколірних" з звалився на газон, епізод завершився голом австралійців, а Ернандес зміг залишити поле лише за допомогою медперсоналу.


Замість Лукаса на лівий фланг оборони вийшов його брат – Тео – щоб невдовзі віддати гольову передачу Адрієну Рабйо, потім збірна Франції забила ще тричі (дубль оформив Олів'є Жиру, наздогнавши Тьєррі Анрі за кількістю голів за "триколірних"), видобувши не лише вольову. та велику перемогу. А Лукас Ернандес, поїхавши на МРТ до клініки "Аспетар", дізнався, що його пошкодження хрестоподібних зв'язок правого коліна (підтвердився розрив переднього "хреста") означає, що для захисника "Баварії" чемпіонат світу в Катарі завершено достроково, повідомляє RMC Sport.


Лукас Ернандес став четвертим гравцем збірної Франції (без урахування травмованих раніше Канте, Погба та Меньяна), який травмувався перед чемпіонатом світу – після Преснеля Кімпембе, Крістофера Нкунку та Каріма Бензема. При цьому Дідьє Дешам вже не зможе дозаявити нового футболіста – і може розраховувати лише на Тео Ернандеса як профільний лівий захисник.