21 листопада 2022 16:16

"Він може стати опцією": журналіст назвав ім'я форварда, на якого сподівається Луческу у "Динамо"

Футбольний коментатор та експерт Віктор Вацко вважає, що головний тренер Динамо Мірча Луческу може дати шанс проявити себе в команді форвардові Владиславу Кулачу, який раніше мав мало ігрової практики через травму.


Вацко зазначив, що Кулач чудово вийшов на заміну в матчі Динамо проти Інгульця (2:1) в УПЛ і мав гарний гольовий момент.

Кулач раніше не грав у Динамо через травму. У матчі проти Інгульця минулого тижня Луческу випустив його на футбольне поле і Влад знайшов момент. Так, не влучив у кут воріт. Коли ми говоримо про "Динамо", то для форварда знайти момент - це вже досягнення.


Футбольний експерт наголосив, що Динамо не може знайти якісного форварда за прийнятну для себе ціну, а посереднього гравця брати до команди Луческу не хоче. Тому фахівець розраховуватиме на всіх, хто на даний момент є у його складі.

Я підозрюю, що тепер Луческу даватиме ігровий час Кулачу, щоб зрозуміти, чи може він грати у команді. Повна довіра була до Бесєдіна, проте зараз він розчаровує. Ванат у добрій формі, але він один. Динамо ставитиме на тих, хто є, – сказав Вацко у своїй авторській Ютуб-програмі.