20 листопада 2022 16:01

Пірс Морган: "Роналду зателефонував мені 15 квітня і сказав: "МЮ – це так по-аматорськи". Я спитав, чи він шкодує, що повернувся. Він зітхнув: "Можливо, серце говорило голосніше за розум"

Пірс Морган розповів, як домовився з Кріштіану Роналду про інтерв'ю про "Ман Юнайтед".

«15 квітня цього року Кріштіану Роналду зателефонував мені, щоб виплеснути емоції щодо «Манчестер Юнайтед».

Повернення його мрії сталося лише вісім місяців тому і припинилося в жах. Цілу годину він пристрасно говорив про всі проблеми, які, на його думку, спричинили те, що клуб із багаторічного чемпіона під керівництвом Алекса Фергюсона перетворився на жалюгідну посередність.

«Я не можу продовжувати ігнорувати те, що відбувається усередині клубу зараз, – сказав він. - Це так по-аматорськи. Ані конкретних цілей, ані лідерів, ані організації. Просто пустеля ідей. Клуб чекає на дуже темне майбутнє, якщо ситуація не зміниться незабаром».

Я спитав, чи він шкодує, що повернувся. Він зітхнув: "Можливо, моє серце говорило голосніше, ніж розум".


Роналду горів від пристрасті, злості та смутку. І я розумію чому.


Ніхто в історії світового спорту не ненавидить поразки сильніше, ніж він. Можливо, крім мене, коли я в дитинстві грав у «Блошки».


Саме тому він здобув п'ять «Золотих м'ячів», виграв Лігу чемпіонів п'ять разів та став чемпіоном у чотирьох країнах. А ще через це він забив більше голів, ніж будь-хто ще в історії.

І його розчарування під час цієї розмови звелося до однієї повторюваної теми: люта, майже божевільна воля до перемоги, яка все ще вивергається всередині нього, як бурхливий вулкан. Це приголомшує, адже йому 37 років, і має стільки досягнень у футболі.


"Дай мені знати, якщо ти захочеш висловитися про це публічно", - сказав я йому наприкінці розмови.


«Якщо все так триватиме, я це зроблю, – сказав він. – Уболівальники на це не заслуговують. Вони заслужили на правду».


Наступного дня Роналду зробив приголомшливий хет-трик у матчі з «Норвічем» у Прем'єр-лізі», – написав журналіст, який взяв інтерв'ю у португальця.