17 листопада 2022 20:03

Фонд братів Суркіс передав Міністерству оборони допомогу для захисників України

Благодійний фонд братів Суркіс і ФК "Динамо" Київ продовжують підтримку українських військовослужбовців, які героїчно боронять незалежність і свободу нашої держави.


Робота в цьому напрямку тепер ведеться спільно з Міністерством оборони України, що дозволить ще ширше та оперативніше задовольняти цільові потреби військових.


Сьогодні перша частина допомоги прямо з бази "Динамо" у Віті-Литовській вже вирушила на фронт - разом із американськими партнерами Human Kindness Project Фонд братів Суркіс забезпечив доставку до України двох вантажівок, заповнених необхідними засобами гігієни для наших військових. Це перші ластівки з 6-ти зафрахтованих вантажівок, які вже невдовзі доправлять допомогу українським захисникам.



На знак поваги та шани гравці та тренери ФК "Динамо" Київ також передали військовим футбольний м'яч і клубний прапор, підписані всією командою, із вдячністю за неймовірний героїзм наших захисників і з побажаннями якнайшвидшої перемоги України та видворення ворога з української території.



"Фонд братів Суркіс і ФК "Динамо" Київ роблять, на мій погляд, багато корисних справ для нашої країни та військових, які захищають її кордони. Це перші два контейнери, які вже найближчим часом отримають наші героїчні воїни на передовій. І ми будемо й надалі допомагати Збройним силам України в їхній наполегливій праці, щоб разом перемогти цю нечисть на нашій землі", - розповів Григорій Суркіс.



"Ми вдячні Фонду братів Суркіс за те, що він робить - перш за все, для військовослужбовців, які зможуть мати відповідний вигляд незалежно від того, в яких умовах перебувають. Засоби гігієни є вкрай необхідними для військових і будуть використані за призначенням для їхніх потреб", - підсумував начальник тилу Командування Сил логістики ЗСУ Сергій Булавко.



Додамо, що Фонд братів Суркіс у рамках своєї роботи здійснює, зокрема, відновлення Гурівщинської амбулаторії у Бучанському районі Київської області та дитячого садка у Бишові Фастівського району, а ФК "Динамо" Київ нещодавно перерахував весь прибуток від благодійного матчу з англійським "Евертоном" у розмірі 250 тисяч фунтів стерлінгів для відновлення Чернігівської міської лікарні №3.


Окрім того, Фондом братів Суркіс і ФК "Динамо" Київ було доправлено тисячі тонн продуктів харчування, одягу, засобів гігієни та медичних препаратів для цивільного населення, яке опинилося в скрутній ситуації внаслідок російського вторгнення.


Продовжуємо працювати - заради спільної Перемоги!



Фото: ФК "Динамо"