17 листопада 2022 19:29

Жиру відповів на запитання, чи готовий він бути дублером Бензема у складі збірної Франції.

Форвард збірної Франції Олів'є Жиру розповів, кого з травмованих команді не вистачатиме на чемпіонаті світу, а також відповів на запитання, чи готовий він бути змінником Каріма Бензема.


«Нам дуже не вистачатиме Поля Погба, як і Канте, і Кімпембе. Поль був серйозною силою у цій збірній Франції завдяки своєму характеру, але я переконаний, що є й юні лідери, які зможуть проявити себе. Я гратиму роль старшого брата для наймолодших гравців: буду відкритим для них і давати поради, коли це необхідно.


Чи готовий я відігравати роль дублера Бензема? Бути професіоналом означає готуватися так, ніби ти збираєшся почати матч у старті. Потрібно бути готовим розпочати гру будь-якої миті, це дуже важливо. Підготовка повинна залишатися незмінною. У тебе має бути енергія, щоб привнести щось від себе, коли ти вступаєш у гру. Чим далі ми рухаємося у змаганні, тим більше ми будемо піддаватися випробуванням. Вплив футболістів, які вступатимуть у гру, має бути все більш вирішальним», — цитує Жиру Get French Football News.