15 листопада 2022 17:59

Джерело: "Евертон" вирішив майбутнє Лампарда. Миколенко міг би попрацювати з ексцентричним учителем Гвардіоли

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер Евертона Френк Лемпард перебуває під тиском на тлі невдалої безвиграшної серії мерсісайдської команди у чемпіонаті Англії.


У суботу Евертон розгромно поступився Борнмуту (0:3) і продовжив серію без перемог в АПЛ до трьох ігор (дві поразки та нічия). До цього можна додати виліт із Кубка ліги тижневої давності від того ж таки Борнмута (1:4), що точно не додає плюсів до репутації Френка Лемпарда.


Як повідомляє Football Insider, керівництво «ірисок» обговорило позиції головного тренера команди та вирішило підтримати свого наставника, давши йому час на виправлення ситуації.


При цьому ще вранці це видання здивувало, написавши, що Евертон розглядає можливість запрошення одіозного Марсело Б'єлси, яким неодноразово захоплювався сам Хосеп Гвардіола, називаючи його своїм учителем. Аргентинець залишається безробітним із лютого цього року після звільнення з Лідса.


Лемпард, у свою чергу, у суботу став об'єктом суперечки із незадоволеними фанатами синіх. Тим не менш, Евертон налаштований на те, щоб поки довіряти легенді Челсі, оскільки в клубі вважають, що він може утримати їх від вильоту цього сезону.


«Іриски» програли сім із 15 матчів у Прем'єр-лізі цього сезону і на даний момент розташовуються на 17-му місці в одному очку від зони вильоту.


Лемпард приєднався до мерсисайдців у січні цього року і зумів врятувати команду від вильоту до Чемпіоншипу. Його контракт розрахований до 2024 року. Нагадаємо, що кольори Евертона захищає українець Віталій Міколенко (15 матчів у сезоні АПЛ).