15 листопада 2022 11:43
2

"Нарешті я вдома". Ярмоленко повернувся до України: збірник поділилася фото з-під рідного Чернігова

Півзахисник збірної України та еміратського Аль-Айну Андрій Ярмоленко повернувся на батьківщину та відмiтився у місцях, де виріс.


Під час паузи у національних першостях через проведення чемпіонату світу в Катарі з 20 листопада по 18 грудня Ярмоленко вирішив повернутися до рідних куточків та відвідав Чернігівську область. Гравець опублікував фото, на якому стоїть під стелою з написом «чернігівський район».


«Нарешті я вдома», – підписав фото Андрій Ярмоленко у своїй інстаграмі.




Нагадаємо, Ярмоленко родом із Чернігова, де виховувався у дитячо-юнацьких спортивних школах Юність та Десни. Далі вінгер опинився у київському Динамо. Також у кар'єрі 33-річного футболіста були Боруссія Дортмунд та англійський Вест Хем.


З цього року він є гравцем еміратського Аль-Айна, куди перебрався на правах вільного агента. У поточному чемпіонаті він взяв участь у десяти матчах, у яких забив три голи та віддав чотири результативні передачі.

Його контракт із еміратським клубом розрахований до літа 2023 року. Портал Transfermarkt оцінює українця у 2,5 млн євро.

Горжусь земляком.Кстати олимпийский чемпион по баскетболу Александр Волков,тоже черниговец и,оказывается был в детсаду у группе моей мамы.Правда об этом она узнала уже будучи на пенсии,встретив на базаре его маму.