14 листопада 2022 19:42

"Скоро побачимося": Неймар записав відеозвернення до Мудрика і натякнув на можливу швидку зустріч

Фото - ua.depositphotos.com


Зірковий нападник французького ПСЖ та національної збірної Бразилії Неймар записав відеозвернення до талановитого вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика.


Неймар записав відеозвернення до Михайла Мудрика, в якому передав привіт гравцеві і висловив сподівання, що скоро зустрінеться з ним. Відео було опубліковано на ютуб-каналі Влади Седан, дружини українського захисника лондонського Арсеналу Олександра Зінченка.

«Привіт, Мишко Мудрик. Дякую, що підтримуєш мене. Сподіваюся, у твоїй кар'єрі буде багато позитивних моментів. Скоро побачимося», – сказав Неймар, звертаючись до Мудрика.

Нагадаємо, що французький ПСЖ, в якому виступає Неймар, є одним із багатьох європейських топ-клубів, які хочуть придбати Мудрика. Раніше ми писали, що французький клуб уже розпочав переговори із представниками українського футболіста.

21-річний Мудрик провів цього сезону за Шахтар 16 матчів у всіх турнірах, в яких забив вісім м'ячів і зробив стільки ж результативних передач. Контракт талановитого вінгера з донецьким клубом діє до кінця 2026 року.