11 листопада 2022 10:03

MEGOGO ексклюзивно покаже Кубок Іспанії з футболу

MEGOGO виборов права на ексклюзивний показ Кубку Іспанії з футболу. Перші матчі турніру пройдуть вже 12 листопада і будуть доступні на інтерактивних каналах медіасервісу.


«Кубок Його Величності Короля Хуана Карлоса Першого», більш відомий як Кубок Іспанії з футболу, в Україні транслюватиметься виключно на MEGOGO. Медіасервіс отримав ліцензію на трансляцію усіх матчів турніру на найближчі три роки.


Головний кубковий турнір Іспанії транслюватиметься в повному обсязі в якості Full HD та інтерактивних каналах «MEGOGO Футбол» та в розділі «Спорт», доступних за передплатою «Максимальна» та «Спорт».


Медіасервіс MEGOGO покаже всі матчі турніру в прямому ефірі. В тому числі вже цього вікенду на вболівальників футболу очікують ігри за участі топ-клубів:

  • 12 листопада 22:00 Санта-Амалія - Вільярреал. Коментатор: Сергій Лук’яненко;
  • 12 листопада 23:00 Алмазан - Атлетіко Мадрид. Коментатор: Роберто Моралес;
  • 13 листопада 17:00 Веларде - Севілья. Коментатор: Роберто Моралес;
  • 13 листопада 20:00 Касалегас - Реал Сосьєдад. Коментатор: Вадим Шевякін;
  • 13 листопада 22:00 Альсіра - Атлетик Більбао. Коментатор: Володимир Кобельков;


Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям і має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Чемпіонату світу з футболу FIFA 2022 у Катарі, Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, Суперкубок УЄФА, La Liga, Ligue 1, Serie A, Кубок Німеччини (DFB-Pokal), бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator, та багато іншого.