7 листопада 2022 16:50

"Шахтар" – не найяскравіший суперник на папері". Директор "Ренна" прокоментував підсумки жеребкування Ліги Європи

Фото - ua.depositphotos.com


Генеральний директор французького Ренна Олів'є Клоарек поділився думкою про результати жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, за підсумками якого суперником його клубу став донецький Шахтар.


Сьогодні у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи. Донецький Шахтар отримав у суперники французький Ренн.

Генеральний директор Ренна Олів'є Клоарек розповів в інтерв'ю клубній прес-службі про свої думки щодо майбутнього протистояння.

«Це особливе жеребкування, бо наші матчі відбудуться за три місяці. Невідомо, якою формою буде кожна команда. Як і Динамо, Шахтар зараз перебуває у дуже специфічних умовах.

Це не найяскравіший суперник на папері, але команда, яка звикла до європейських змагань, здатна зіграти внічию з Реалом. Шахтар залишається гучним ім'ям у Європі», – зазначив Клоарек.

Нагадаємо, що Ренн був суперником київського Динамо на груповій стадії Ліги Європи. Французи двічі обіграли команду Мірчі Луческу - 2:1 вдома та 1:0 на виїзді.

Матчі 1/16 фіналу між Шахтарем та Ренном відбудуться 16 та 23 лютого. Перший поєдинок буде домашнім для «гірників», зустріч у відповідь пройде у Франції.