3 листопада 2022 20:13

Олів'є Жиру: "В останні кілька тижнів робив усе, щоб потрапити до Катару"

36-річний французький форвард "Мілана" Олів'є Жиру, після дубля та двох асистів у матчі заключного туру групового етапу із "Зальцбургом", розповів Canal+ про свій можливий виклик до збірної Франції на чемпіонат світу в Катарі, повідомляє Get French Football News:


– Зізнаюся, що останні кілька тижнів я ставив подібну мету – дуже хотів пробитися до збірної Франції і намагався грати максимально продуктивно. Але зараз я зрозумів, що не все залежить від мого бажання і не дуже захоплений цією темою. Я переключився на те, що у моєї команди дуже багато важливих матчів – ось із "Зальцбургом" була дуже важлива гра, і те, що мені вдалося забити та асистувати партнерам – добре для моєї впевненості, і для команди теж, звичайно. Звичайно, і я, і всі мої одноклубники чекаємо на оголошення складів, але вплинути на нього я точно не зможу, - підсумував Жиру.

Раніше форвард "Мілана" зізнавався L'Équipe, що після кількох хороших матчів за "россо-нері" Олів'є сподівався на виклик до збірної Франції. Чий остаточний склад на чемпіонат світу в Катарі стане відомим приблизно за тиждень.