3 листопада 2022 16:50

Галтьє про 2 місце ПСЖ у групі Ліги чемпіонів: "Коли ми вигравали 7:2, суддя не додав ні хвилини, свиснувши відразу на 90-й. Теж важлива деталь"

Крістоф Гальтьє прокоментував друге місце «ПСЖ» у групі Ліги чемпіонів.


Паризька команда обіграла «Ювентус» у 6-му турі групового раунду (2:1), але поступилася у таблиці «Бенфіці», яка виграла групу за кількістю голів, забитих на виїзді.

«Думаю, сьогодні все було ірраціонально. Але я таки відкрию дужку, яку дуже швидко закрию. Минулого тижня ми вигравали 7:2 [у «Маккабі»], і суддя не додав жодної хвилини, свиснувши відразу на 90-й. Це також важлива деталь.


Ще одна деталь – у Лізі чемпіонів ми надто багато пропускаємо зі стандартів. Якби нам забили на один гол менше, то ми вийшли б у 1/8 фіналу з першого місця. Звичайно, ми знали про ці правила і розуміли, що можемо втратити перше місце через цей показник. До 90-ї хвилини ми були першими. На 92-й виявилися другими.


Вітаю «Бенфіку», вони чудово виступили. Ми спокійно дочекаємось жеребкування. Мої гравці виконали свою роботу, ми дуже серйозно виглядаємо у цій Лізі чемпіонів», – сказав тренер «ПСЖ».