2 листопада 2022 20:25

Жорже ЖЕЗУШ: "Хто грає в "Динамо" - це не моя проблема, це проблема Мірчі Луческу"

Головний тренер "Фенербахче" Жорже Жезуш відповів на питання журналістів перед матчем Ліги Європи проти "Динамо".


"Місця у нашій групі ще невизначені. Є ймовірність, що "Ренн" і "Фенербахче" пройдуть відразу в 1/8 фіналу, фінішувавши першими. Ми знаємо, що забиті голи можуть мати вирішальне значення. Теоретично, "Ренну" буде легше. Вони гратимуть вдома, зіграють менш сильною командою, ніж "Динамо" Київ. Ми докладемо всіх зусиль, щоб перемогти і чекати матчу з "Ренном".

Ми збираємося зіграти нашу останню гру, і якщо ми виграємо, ми можемо пропустити раунд. Ми подивимося на нашу гру та результати в грі з "Ренном". Ми знову будемо грати на перемогу. Якщо ми виграємо, це буде добре, але це не гарантує лідерства. Ми знаємо, що потрібно більше забитих голів. Ми проводимо ротацію в кожному матчі, ми постараємося зробити це завтра. Ми зіграємо важливий матч із "Сівасспором". Наша мета - виграти чемпіонат ліги. Тому ми будемо проводити ротацію.


Я не знаю, який воротар київського "Динамо" зіграє, тому що в результаті на поле вийде 11 гравців. Хто грає в київському "Динамо" - це не моя проблема, це проблема Мірчі Луческу. Пройшли місяці, як ми грали з київським "Динамо". "Фенербахче" - набагато краща команда. Ми добре відомі один одному. "Динамо" - дуже хороша команда. У них завтра немає цілей, але є гордість, вони будуть грати за честь, а ми - за лідерство.

"Ренн" переможе завтра, ми це знаємо. Ось чому ми також повинні виграти. Існує велика різниця між першим і другим місцем. Другому буде важче. Для нас буде краще, якщо ми запобіжимо цьому", - цитує Жезуша ресурс Haber7.