2 листопада 2022 09:03

Хаві: "Ліга Європи – це чудовий турнір. "Барса" битиметься за перемогу"

Головний тренер «Барселони» Хаві Ернандес прокоментував перемогу над «Вікторією» Пльзень (4:2) у 6-му турі Ліги чемпіонів. За підсумками групового раунду каталонці посіли 3-тє місце і перейшли до Ліги Європи.


Хаві: «Загальна оцінка виступу «Барселони» – негативна. Вихід із групи був у наших руках, але ми цього не зробили. Ми не користувалися нашими можливостями. Наразі ми кандидати для участі у Лізі Європи. Це чудовий турнір, і ми битимемося за перемогу».


Нападник «Барселони» Ферран Торрес, автор дубля, був названий УЄФА найкращим гравцем матчу:


«Це таке гірко-солодке почуття. Матч, у якому ми продовжили змагатися, додасть нам динаміки у чемпіонаті Іспанії. Для всіх у команді, хто не виходить грати на постійній основі, цей матч став шансом здобути ігровий час та додати впевненості».


Головний тренер «Вікторії» Міхал Білек:


«Я маю похвалити команду, бо всі виклалися на повну. З іншого боку, ми не досягли сприятливого результату, але це була наша найкраща гра в групі».


Нападник «Вікторії» Томаш Хори:


«Таке чудове почуття – забити двічі «Барселоні». Пізніше до мене дійде, що це справді сталося, але зараз я дуже шкодую результат. Нам двічі вдавалося їх наздогнати, але вони швидко відновлювали перевагу. Сьогодні ми виклалися на повну, і думаю, що ми це показали».