30 жовтня 2022 08:08

"Не виявили бажання. Повинні переглянути себе": Ребров розлютився на Ярмоленка та "Аль-Айн" за третю поразку

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров прокоментував поразку своєї команди з рахунком 1:2 у матчі восьмого туру чемпіонату ОАЕ проти Шабаб Аль-Ахлі. Це вже третя невдача команди цього сезону.

На післяматчевій прес-конференції український фахівець зі жалем заявив, що суперник заслужив на перемогу в сьогоднішньому поєдинку.


«Аль-Айн припустився багато помилок під час матчу і не вийшов на той рівень, який дозволив би йому перемогти. Команда господарів заслужила на перемогу в матчі», – цитує Реброва офіційний сайт клубу.


Тренер Аль-Айна також додав, що його підопічні не виявили бажання, щоб здобути перемогу. При цьому Ребров вимагає від своїх підопічних змінити підхід до справи.

«Наша реакція не була на належному рівні, і ми не виявили сильного бажання здобути три очки. Нам треба проаналізувати виступ і переглянути себе під час підготовки до наступних поєдинків, щоб повернутися на шлях перемог».

Зазначимо, що 80 хвилин за Аль-Айн відіграв Андрій Ярмоленко. Українець відзначився пасом у штрафний майданчик Шабаб Аль-Ахлі, який завершився автоголом суперника.


Аль-Айн зараз займає сьоме місце в таблиці Про-Ліги ОАЕ, відстаючи від лідера на три очки (провівши на гру більше). У наступному матчі команда Реброва зіграє на своєму стадіоні із Хорфакканом. Поєдинок відбудеться 4 листопада та розпочнеться о 14:45.