28 жовтня 2022 23:29

Алегрі: "Зараз безглуздо думати про Лігу Європи. Деякі клуби по 8 років не потрапляли до Ліги чемпіонів"

Головний тренер "Ювентуса" відповів на запитання журналістів про Серію А, Лігу Європи та погані результати цього сезону. "Ми не вийдемо із ситуації, що склалася, за один матч", - цитує його Football Italia.


– Чи вірите ви у скудетто?


– Ми провели лише 11 матчів. Говорити про скудетто безглуздо.


Зараз ми маємо діяти, у нас є шанс зробити це завтра. "Наполі" робить незвичайні речі, як і "Мілан", "Лаціо", "Інтер" та "Рома". Ми відстаємо. Ціль – скоротити відставання, залишилося 27 матчів.


Завтрашній матч із ("Лечче") буде складним, ми повинні бути на одному рівні з ними і бігати стільки ж, скільки вони. Якщо що, треба бути готовими до брудної гри.


– Що скажете щодо Ліги Європи?


– Зараз безглуздо думати про Лігу Європи, ми маємо переключитися та зосередитись на Серії А. Завтра буде складна гра. "Лечче" зіграв унічию з "Фіорентиною" та "Салернітаною", вони добре організовані і можуть бути небезпечними в контратаках.


Ми повинні вийти із ситуації, але ми не зробимо це за один матч. Ці футболісти мають моральні цінності, і я дуже на них розраховую.


– Як можете пояснити погані результати "Ювентуса" цього сезону?


– Такі речі трапляються, я не можу підібрати потрібне слово, його повинні підібрати ви. Я зосереджений на тренуваннях. Деякі клуби по вісім років не потрапляли до Ліги чемпіонів або вилітали з неї.


Нам не треба впадати у відчай, інакше ми не виберемося з цієї ситуації. Ми знаємо, наскільки важливою є завтрашня гра, вона складна незалежно від Ліги чемпіонів, і ми повинні зіграти її як єдине ціле, – сказав тренер "Ювентуса".


Завтра, 29 жовтня, "Ювентус" зіграє у гостях проти "Лечче". Матч розпочнеться о 19:00.