28 жовтня 2022 20:40

"У "Дніпрі-1" ми його більше не побачимо": журналіст назвав ім'я зіркового легіонера, який дістав інвестора клубу

Ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський розповів про ситуацію із півзахисником Дніпра-1 Фаресом Балулі, який пропустив кілька останніх матчів дніпровської команди.


Раніше французький хавбек в інтерв'ю Le Pariesen заявив, що боїться приїжджати на матчі до Києва. Пізніше гравець пропустив поєдинок проти Руху (3:2).


«За моєю інформацією, у Дніпрі-1 Балулі ми більше не побачимо. Справа навіть не в тому, що він багато говорить, а річ у тому, що у людини нереально зайва вага. Це рішення навіть не знаю, як правильно його назвати, інвестора чи бенефіціара цього клубу», – сказав Співаковський.


Востаннє Балулі грав за Дніпро в УПЛ у матчі шостого туру із Зорею. Тоді француз вийшов на заміну, після цього він ще раз потрапив до заявки команди, але на полі більше не з'являвся.


Цього сезону Балулі зіграв за Дніпро-1 сім матчів у всіх турнірах, але результативними діями не відзначився. Його орендна угода з дніпровським клубом розрахована до кінця червня 2023 року. Права на гравця належать Металісту.


27-річний Балулі є вихованцем французького Ліону. Також виступав за Монако, Стандард та Лілль. У березні минулого року Фарес перейшов у Металіст і провів за харків'ян 18 матчів, у яких забив шість голів та зробив 11 результативних передач.