23 жовтня 2022 21:34

"Метелик летить, Сирота чекає". Леоненко барвисто описав пропущений гол "Динамо" від "Ворскли" та захистив новачка

Футбольний експерт та колишній форвард біло-синіх Віктор Леоненко розкритикував захисника київського Динамо Олександра Сироту за пропущений гол у матчі проти Ворскли (1:1).


Під час розбору матчу Динамо – Ворскла (1:1) на своєму Youtube-каналі Віктор Леоненко прокоментував першу появу у стартовому складі киян нідерландського легіонера Джастіна Лонвейка.

«Лонвейк мені запам'ятався тим, що не соромився бити. Перший удар розминки, другий - м'яч летів повз. Він поки що нічого поганого не зробив, нормально зіграв. Як і багато хто».

Натомість дісталося від відомого експерта захиснику біло-синіх Олександру Сироті. На думку Леоненка, у пропущеному динамівцями голі є вина 22-річного футболіста.

«[Сефері] б'є, потрапляє в ногу [Кендзері], метелик летить, Марлісон ставить корпус, Сирота чекає, поки він зупинить і м'яч випадково потрапляє до Юрченка. Циганков зупиняється чи не встигає. Гол теж випадковий [як і в Динамо], але це гол і в роздягальню».

Зазначимо, що цього сезону Сирота зіграв за Динамо в 12 матчах, але результативними діями не відзначався.

Нідерландський легіонер біло-синіх Лонвейк поповнив команду у вересні цього року. Поки що хавбек не користується великою довірою Луческу і взяв участь лише у двох поєдинках Прем'єр-ліги.

Наразі Динамо посідає восьме місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши десять очок у семи матчах.