21 жовтня 2022 19:01

Томмазо ПОБЕГА: "Леброн і Швайнштайгер - мої кумири дитинства"

Півзахисник «Мілана» пролив світло на те, як відбувається його адаптація після того, як він повернувся з оренди і цього разу став одним із півзахисників «россонері».

Побега провів час в оренді з «Тернаною», «Порденоне», «Спецією» та «Торіно», оскільки його поступово відправляли на все більш складні «завдання», щоб набратися досвіду та покращити свій розвиток.

Після повернення з Турина влітку керівництво «Мілану» ухвалило рішення продовжити його контракт і повірило, що він стане частиною планів Стефано Піолі. Він уже провів 11 матчів цього сезону.

Під час нового випуску DAZN під назвою «1 vs 1» Побега розповів про низку тем перед завтрашньою грою проти «Монці».

Як справи і як проходять ці перші місяці, нарешті, як гравець «Мілана»? Ви цього чекали?

"Я в порядку. Так, я чекав на це, я щасливий, що нарешті можу залишитися тут. Я задоволений тим, що ми робимо, як команда, звичайно, ми можемо зробити ще більше. Після, можливо, кількох років, протягом яких я мав оренду, повернення сюди має інший смак. Був сенс у словах: йди, отримуй досвід, викладайся по максимуму, а потім повертайся сюди по фантастичну робочу обстановку.

Виходячи з Прімавери, я, звичайно, не був готовий стрибнути вище, ніж я зробив. Мені потрібен був кожен крок, щоб рости, дорослішати і вдосконалюватися. Я знав, який сезон у мене був у «Спеції», я знав, який там був рівень, я хотів пройти ще один тест для себе та сказати: «Добре, я хочу піти та зіграти ще один рік, повернутися і спробувати грати навіть краще ».

Поки що у лізі вас обіграла лише одна команда – «Наполі». Ви програєте ту гру, потім виграєте три поспіль у лізі. Як ви починаєте знову таким лютим способом після поразки у матчі із прямим суперником?

«Це було те, про що навіть тренер багато говорив на тренуваннях, у роздягальні: сильні команди завжди збираються разом після невеликого падіння, тому що ти можеш впасти, але після цього важливо одразу повернутися на дорогу і далі продовжувати те, що ви робили, і ми показали це у цих трьох іграх, і ми повинні продовжувати так само».

Чи є щось у тому, що ти гравець «Мілана», до чого ти ще не зовсім звик?

«Я намагаюся звикнути до цього, але думаю, що адаптуватися до кохання вболівальників складно. Я пережив багато різних місць, в яких досі багато пристрастей, минулого року в Турині було дуже палке середовище.

Але тут, у «Мілані», зовсім інша справа як кількість фанатів, так і відвідуваність на стадіоні. Коли бачиш перфоманси, які вони роблять перед грою, розумієш, що це справді красиво та важливо».

Розкажіть нам про Дженнаро Гаттузо.

«Я пам'ятаю, коли ми були в Прімавері, нас було четверо хлопців, ті, що трохи старші. В інтернаті у нас завжди був окремий стіл від інших, ми завжди були поряд.

Коли він почув про це від наставників чи від когось, він відкликав нас убік і сказав: «Я не хочу більше бачити ці речі, бо ми команда». З цієї точки зору він також подбав про зовнішній вигляд людини та зв'язки, які існують усередині колективу».

Чому ви обрали футболку із номером 32?


«У мене завжди були парні числа, потім, коли мені довелося вибирати, я подивився серію з Лос-Анджелес Лейкерс і там був Меджік Джонсон, гравець, який мені завжди подобався в НБА, мені подобався його номер, і я вибрав його» .

Іспит із якого предмета в університеті викликав у вас найбільші труднощі?


"Приватне право".

Хто з півзахисників Серії А завдав вам найбільше неприємностей?

«Минулого року я можу сказати вам, Рабіо».

Ваш кумир у дитинстві?

"Окрім футболу, Леброн Джеймс, футбол... У дитинстві я любив Швайнштайгера".

Назвіть чотирьох персонажів Гаррі Поттера.

"Дамблдор, Снейп, Гаррі Поттер і Геґрід".

По телевізору: фінал Ліги чемпіонів чи сьома гра фіналу НБА?

"Якщо буде Леброн, я скажу вам - сьома гра".

"Мілан" для вас одним словом?

"Пристрасть".