19 жовтня 2022 21:59

Ротен: "Збірній Франції знадобиться великий Погба, щоб дійти до кінця на ЧС-2022. Він ключовий і еталонний гравець – на полі та за його межами"

Жером Ротен вважає, що Поль Погба необхідний збірній Франції.


«Хороша новина полягає у тому, що він повернувся до тренувань. Це означає, що фізично справи йдуть краще, що серйозних проблем немає.

У нього є час, щоб відіграти кілька хвилин за клуб, поки він чекає на список гравців від Дідьє [Дешама]. Дуже важливо, що склад вже формується, Дідьє повністю довіряє Полю.

Він ключовий гравець, еталонний гравець як на полі, так і за його межами, і це важливо. Сьогодні збірній Франції не обов'язково мати багато гравців, які будуть лідерами у роздягальні. Не обов'язково потрібно п'ять або шість [таких гравців]. Двох чи трьох достатньо, і він один із них. Факт його присутності має важливе значення у житті команди.


Оскільки він, можливо, не на 100% готовий у плані фізичних можливостей, доведеться впоратися із цим фактом – Полю не обов'язково грати у всіх матчах. Конкуренція у складі велика, і я, як і раніше, переконаний, що [Погба] необхідний на полі.


Щоб збірна Франції дійшла до кінця, знадобиться великий Поль Погба. Ми вже втратили Нголо Канте, а ми добре знаємо, що він вміє робити. Якщо на додачу до нас не буде Поля Погба, який вміє робити все у футболі, то все буде проблематично. Тож так, треба ризикнути», – сказав колишній півзахисник «ПСЖ» в ефірі програми «Rothen s’enflamme» на RMC Sport.