19 жовтня 2022 13:24

"Грати в Бішкеку - не розумію цього": найбагатший і найскандальніший російський футболіст відмовляється від збірної

Російський нападник кіпрського Аріса Олександр Кокорін висловився про можливе повернення до національної збірної країни, яка виключена з усіх міжнародних турнірів.


В інтерв'ю ютуб-каналу Nobel Кокорін заявив, що не готовий, наприклад, грати за збірну росії у матчах проти Киргизії у Бішкеку (2:1). На листопад заплановано контрольний поєдинок росіян проти Ірану у Тегерані.

«Після тієї історії із висновком я сказав, що повернення до збірної буде виконанням того завдання, яке я поставив. Але повернутися до збірної заради того, щоб грати ні з ким не конкуруючими країнами – я не розумію цього».


Кокорін також пояснив, чому зараз не прагне повернення до збірної Росії.


«Завжди прагнув потрапити туди, щоб зіграти з топовими футболістами проти сильних країн, представляти свою країну, змагатися. Нині цього немає, важкий час. Ну, сенс?».


Загалом Олександр провів у складі національної команди 48 матчів, забив 12 м'ячів та віддав шість результативних передач. Він не викликається до збірної із 2017 року. Нагадаємо, що у жовтні 2018 року його було заарештовано за звинуваченням у нападі. Пізніше його визнали винним і провів у в'язниці близько року.