10 жовтня 2022 21:32

Жозе МОУРІНЬЮ: "Нічия з "Лечче" була б катастрофою для "Роми"

Головний тренер "Роми" – про перемогу над "Лечче" (2:1) у вчорашньому матчі Серії А.


"Я не пам'ятаю багато ігор у своїй кар'єрі, де у нас було на одного футболіста більше, а я хотів, щоб гра була завершена якнайшвидше. Сьогодні у нас була видна втома. Виразно фізично, можливо, трохи морально - важко грати в четвер , а потім у неділю.


Дивлячись сьогодні матч "Удінезе" з "Аталантою", можна було побачити різницю, коли не граєш у середині тижня – у тій грі була інша інтенсивність. Але це не виправдання, тому що ми добре розпочали гру, з амбіціями та інтенсивністю, чинячи на них тиск і добре відбирали м'яч.

Ви припускаєте, що проти 10 футболістів буде важче грати, бо вони закрилися. Але я думаю, що було складніше, бо ми погано впоралися з грою. Мені здавалося, що коли ми втомлюємося, ми, здається, ускладнюємо собі життя замість того, щоб грати просто. Я не бачив жодного страху у своїх гравцях, але те, як вони ускладнювали собі завдання…


Я очікував, що на "Лечче" чекатиме останні п'ять хвилин або близько того, щоб почати атакувати. Це правда, що у нас були шанси зробити рахунок 3:1, але другого вечора вони також могли зрівняти рахунок після кутового або забити випадковий гол. Ніча була б катастрофою, тож нам пощастило, що цього не сталося.

Проти "Аталанти" ми зіграли дуже добре та програли. Сьогодні ми погано грали та виграли. Турнірна таблиця заснована на окулярах, але, очевидно, мені сподобалося б, якби ми і сьогодні грали добре. Але, як я сказав на початку, втома зіграла свою роль".