9 жовтня 2022 09:42

Стефано Піолі: "Нашою метою було змусити "Ювентус" робити помилки"

Головний тренер "Мілана" Стефано Піолі оцінив поєдинок 9-го туру Серії А, в якому його підопічні на своєму полі з рахунком 2:0 обіграли "Ювентус". Переможний результат "россонері" забезпечили голи у виконанні Томорі у доданий час першого тайму та Діаса на 54-й хвилині.


"Важлива та заслужена перемога. Ми грали агресивно, нашою метою було змусити суперника робити помилки. Наша команда була сповнена рішучості, розуміючи значущість цього матчу. На 20-й хвилині ми мали чудовий момент, який не реалізували. Після стартового відрізка, у якому ми не були точними, гра була дуже напруженою. Але ми були компактними, працювали злагоджено, як колектив. Саме так і треба діяти, щоб досягати позитивних результатів.


Дається взнаки відсутність Салемакерса та Мессьяса. Я вирішив поставити Побега в середину, щоб не давати "Ювентусу" вільно розігрувати м'яч у цій зоні. При цьому у нас на фланзі був Діас, який має потрібні характеристики в плані агресії, вміє зустрічати і накривати суперника. Це спрацювало. У нас був хороший контроль у центрі, і ми розширювалися у фазі атаки", – заявив Піолі.


"Мілан" у таблиці чемпіонату Італії посідає 3 місце, маючи 20 очок. "Ювентус" на 8 позиції з 13 очками.