4 жовтня 2022 21:12

Кассано: "Рашфорд набагато сильніший за Леау. Рафаел – щось середнє між Дембеле та Марсьялем. Міг би підміняти Комана або Діаса, але 150 млн не коштує"

Екс-форвард «Мілана» Антоніо Кассано скептично налаштований по відношенню до Рафаелу Леау.


Чи добре він грає в Італії? Так. Чи перейде він у сильну команду? Думаю так. Але у збірній Португалії він сидить на лавці. Там грають Кріштіану Роналду, Бруну Фернандеш, Діогу Жота.


Вінісіус Жуніор визначає результат матчу з "Манчестер Сіті". Рафаел Леау визначає результат матчу з «Емполі», «Фіорентиною», «Болоньєю», а в Лізі чемпіонів вже зовсім інша історія.

У нього немов чиясь задниця на голові (мається на увазі, що він постійно грає з опущеною головою – прим.), я жодного разу не бачив, щоб він на щось впливав у ЛЧ.

Він виступає у чемпіонаті Італії – слабкій лізі. Я вважаю, що Решфорд набагато сильніший за Леау. І Санчо феноменальний.


А Леау – щось середнє між Дембеле та Марсьялем. Він міг би підміняти Комана чи Луїса Діаса, бути частиною ротації. Але 150 млн євро він не вартий. Він не з тих, хто здатний забити 50 голів за сезон чи віддати 50 гольових передач», – сказав Кассано в ефірі Bobo TV.