4 жовтня 2022 08:47

Мерсон: "Мане продали за 30 млн - за чашку чаю за мірками АПЛ. Це найгірше рішення "Ліверпуля", воно в результаті обійдеться йому набагато дорожче. Дарвін не на тому рівні"

Екс-форвард «Арсеналу» Пол Мерсон вважає серйозною втратою відхід Садьо Мане з «Ліверпуля».

«Я з самого початку говорив, що продаж Мане – найгірше рішення на світі. Цей хлопець забивав важливі голи: відкривав рахунок, зрівнював, виводив команду впередна останніх хвилинах.


Я просто не розумію, навіщо це було зроблено. Дарвін Нуньєс і близько не на тому рівні зараз.


Коріння проблем «Ліверпуля» у захисті лежить у нападі. Вони пресингують не як єдине ціле. Команди проходять цей пресинг, коли він виникає, а після цього просуваються до півзахисту – аж ніяк не найкращому у країні. А потім уже у справу вступає і четвірка захисників. Скільки футболістів вибігає на ван Дейка зараз і скільки – останні 3-4 роки? Немає жодної різниці, наскільки ти добре обороняєшся, коли на тебе летять ліворуч, праворуч і центром.

Чи не краще поки зберегти Мане і потім відпустити його як вільного агента, ніж продати його за 30 млн фунтів - за чашку чаю за мірками АПЛ? Тепер вони пожинають плоди свого рішення, яке в підсумку обійдеться команді набагато дорожче», – наголосив Мерсон.