3 жовтня 2022 22:25

Хаві: "Барселона" хоче скористатися не найкращою формою "Інтера"

Головний тренер "Барселони" Хаві напередодні поєдинку з міланським "Інтером" у 3-му турі Ліги чемпіонів заявив, що його команда налаштовується виключно на перемогу, і знає, за рахунок чого вона зможе її здобути.


"Це дуже важлива для нас гра. Не вирішальна, але дуже важлива. Після поразки у матчі з "Баварією" нам потрібні ці три очки. Вони будуть життєво важливими надалі. Ось чому ми збираємось показати, що здатні перемогти на такому стадіоні. Нам потрібно буде зіграти так само, як у Мюнхені, але ефективніше. Ми постараємося домінувати та скористатися тим, що "Інтер" не в найкращій формі. Можливо, він діятиме агресивніше, жорсткіше у захисті через це, але ми маємо нав'язати йому свою гру.


Я не хочу міняти стиль, який зробив клуб великим. Але я хочу адаптувати гру команди до дій суперника. Ми завжди вивчаємо тих, проти кого граємо. Якщо ми вносимо зміни, то для того, щоби проявляти себе ще яскравіше. Такою є наша ДНК, така ДНК "Барси", – зізнався Хаві.


Гра "Інтер" – "Барселона" відбудеться у вівторок, 4 жовтня, початок – о 22:00 за київським часом.


У таблиці групи С лідирує "Баварія", яка має 6 очок із шести. "Барселона" – друга, "Інтер" – третій. Обидві команди мають по 3 пункти. Замикає квартет "Вікторія Пльзень", що має 0 очок.