3 жовтня 2022 13:07

У стані суперників. Нічия "Фенербахче" та розгромна перемога АЕКа

На вихідних свої поєдинки у національних чемпіонатах зіграли суперники «Динамо» у квартеті В Ліги Європи. Нагадаємо, найближчий суперник нашої команди французький «Ренн» у черговому матчі французької Ліги 1 на виїзді зустрівся із «Страсбуром» та переміг з рахунком 3:1.


У неділю черговий матч національного чемпіонату провів турецький «Фенербахче». Підопічні Жорже Жезуша не змогли здолати у стамбульському дербі «Бешикташ» - поєдинок завершився нульовою нічиєю.

Після зіграних матчів «Фенербахче» посідає 7-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Туреччини (4 перемоги, 2 нічиї, 1 поразка), відстаючи від «Галатасарая» на три очки, але маючи при цьому гру в запасі.

«Динамо» із турецькою командою зустрінеться у заключному, 6-му турі Ліги Європи, що відбудеться 3 листопада.

Чемпіонат Туреччини, 8-й тур

«Бешикташ» – «Фенербахче» - 0:0

«Фенербахче»: Байиндир, Вернес, Азіз, Кадіоглу (Россі, 87), Лінкольн (Аліоскі, 84), Салаї, Аран, Кахведжі (Осаї-Семюел, 66), Креспо (Яндаш, 70), Валенсія, Педро (Батчуаї, 70).


Що стосується ще одного суперника динамівців – кіпрського АЕКа, команда у суботу теж провела черговий матч національного чемпіонату – вдома проти «Анортосіса». Завдяки двом автоголам господаря святкували перемогу з розгромним рахунком 4:0.

Після зіграних матчів АЕК має у своєму активі 7 очок і посідає 5-те місце у турнірній таблиці чемпіонату Кіпру.

Нагадаємо, «Динамо» зіграє з АЕКом у 5-му турі групового етапу Ліги Європи, 27 жовтня.

Чемпіонат Кіпру, 5-й тур

АЕК – «Анортосіс» - 4:0 (2:0)

АЕК: Піріч, Томович, Касас (Христофору, 46), Оієр, Густаву, Тричковські, Фараж (Наум, 84), Мілічевич, Енглезу (Гарсія, 75), Д'юрчо (Асант, 67), Альтман (Лопеш, 67).

Голи: Дюрчо (14), Тричковський (45+2), Амбарцумян (81, автогол), Крістофі (автогол, 90+4).


Фото - Fenerbahçe SK