3 жовтня 2022 09:28

Зінченко відзначив перемогу над "Тоттенхемом" із фанами "Арсеналу": дружина українця знімала відео після матчу в Лондоні

Уболівальники лондонського Арсеналу після переможного матчу з Тоттенхемом зупинили автомобіль, за кермом якого був український захисник «канонірів» Олександр Зінченко.


Арсенал обіграв Тоттенхем у матчі дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги (3:1). Поєдинок проходив на стадіоні "Емірейтс" у Лондоні.

Після завершення зустрічі вболівальники лондонської команди зупинили машину, за кермом якої був український захисник Олександр Зінченко, який вийшов у стартовому складі Арсеналу і зіграв 72 хвилини матчу.

Фани фотографувалися з українцем та брали у нього фотографи. Дружина футболіста Влада знімала відео для свого ютуб-каналу.

25-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно та провів за лондонську команду шість матчів, у яких зробив один асист.

Арсенал набрав 21 очко у восьми матчах та одноосібно очолює турнірну таблицю англійської Прем'єр-ліги. У наступному турі "каноніри" приймуть 9 жовтня Ліверпуль.