2 жовтня 2022 19:03

Третя відставка в лізі. "Вулверхемптон" звільнив Бруну Лаже

Головний тренер "Вулвергемптона" Бруну Лаже був звільнений після поразки "Вест Гему" в дев'ятому турі Прем'єр-ліги.


"Вулвергемптон" посідає третє з кінця місце в турнірній таблиці, набравши лише шість очок у восьми матчах. Загалом "Вулвз" виграли лише раз у 15 останніх матчах АПЛ.

Влітку "Вулвергемптон" витратив на нових футболістів понад 100 млн фунтів, зокрема побивши свій рекорд на хавбека "Спортинга" Матеуша Нуньєша. Але гра та результати "Вулвз" залишали бажати кращого. У восьми матчах команда Лаже забила лише три голи, менше за всіх у лізі.

46-річний Лаже був призначений головним тренером "Вулвергемптона" перед стартом минулого сезону, замінивши на чолі команди Нуну Ешпіріту Санту. "Вулзв" добре розпочали сезон і були претендентами на єврокубки, але в останніх 17 матчах команда виграла лише тричі і закінчила чемпіонат на десятому місці.

Наступний матч "Вулвергемптон" проведе восьмого жовтня проти "Челсі". Як інформує The Telegraph, "Вулвз" проявляє інтерес до екс-тренера "Олімпіакоса" Педру Мартінша, у списку кандидатур також тренер "Севільї" Хулен Лопетегі та Анґе Постекоглу, який очолює "Селтік".

Лаже став третім тренером АПЛ, звільненим під час сезону 2022/23. Раніше з "Борнмута" був звільнений Скотт Паркер, а з "Челсі" Томас Тухель.