2 жовтня 2022 18:04

Володимир ШАРАН: "Циганков забив на майстерності. "Динамо" є "Динамо"

Головний тренер «Минаю» Володимир Шаран прокоментував поразку від «Динамо» в матчі 5-го туру Vbet Ліги сезону-2022/23.


- Думаю, вболівальникам сподобалась гра. Була напруга, були моменти і біля наших воріт, і біля воріт суперника. Наша команда зіграла в той футбол, який ми хотіли бачити – особливо порівняно з попереднім матчем проти «Львова». Я наголошував на тому, що треба виходити і грати впевнено проти будь-якої команди, це ми і побачили сьогодні. Але немає завершення. Треба вирішувати у тих епізодах, які створюються, реалізовувати моменти, особливо зі стандартів, які нам вдавались.

А «Динамо» є «Динамо». Циганков забив на майстерності. У Воробчака були два епізоди з аналогічних дистанцій, але він не попав у площину воріт. Ось і різниця. Хоча в організації ми виглядали пристойно. У другому таймі віддали ініціативу, бо втомилися і підсіли. Але я бачив, що можемо додати наприкінці матчу – це і трапилося завдяки деяким перебудуванням.

У двох поспіль домашніх матчах не можемо забити – ось це погано. Над цим треба працювати. Думаю, що ця гра додасть нам впевненості.

– Напередодні Ви казали, що на такого суперника як «Динамо» команду потрібно не налаштовувати, а навпаки – заспокоювати. Здається, цей компонент вам вдався на 100%.

– Так, хлопці грали спокійно, не нервували. Все було нормально. Виконали все те, про що домовлялися, крім гола…

– На Вашу думку, скільки «Минай» мав забити у перші 20 хвилин?

– Важко сказати так одразу, треба дивитися зі сторони, бо одразу після матчу можна наговорити зайвого. Але я з власного досвіду можу сказати: коли я працював у «Олександрії», бували матчі проти «Динамо», де ми мали менше моментів, але грали унічию чи вигравали. Проти таких суперників треба реалізовувати один з одного, а сьогодні у нас було багато моментів. Бойко кілька разів рятував «Динамо». Хоча і нас Бандура рятував. Гра була цікавою, хоч ми й програли.