2 жовтня 2022 15:08

Перес про Суперлігу: "Аль-Хелаїфі сказав, що "Реал" боїться конкуренції. Йому треба нагадати, що таке Мадрид. Конкуренція – у нашій ДНК"

Флорентіно Перес прокоментував слова президента ПСЖ Нассера Аль-Хелайфі.


«Суперечка не може закінчитися через формат Суперліги. Суд уже розглядає питання щодо монополії УЄФА на футбол. Суперліга не буде закритим турніром – чверть місць дістанеться клубам за підсумками їхніх виступів.


Нещодавно президент Асоціації європейських клубів [Нассер Аль-Хелайфі] сказав, що "Реал" боїться конкуренції. Ми, як і раніше, маємо нагадувати йому, що таке «Реал» (слова Переса на асамблеї членів «Реала» зустріли оплесками – прим.).


Конкуренція закладена у нашій ДНК. Наш клуб відповідає за захист футболу. Тут справа не в погрозах – і не має значення, від кого вони походять.


Суд із приводу Суперліги триває. Ми чекаємо на рішення, яке стане знаменною подією для європейського футболу. Коли його буде винесено, ми всі працюватимемо разом, щоб переломити ситуацію у футболі. Це має бути результатом дебатів, у яких немає тиску. Клуби мають бути вільними. Прихильність «Мадрида» до футболу не викликає жодних сумнівів», – сказав президент «Реала».