1 жовтня 2022 18:34

Ігор КОСТЮК: "Ми постійно нагадуємо хлопцям, що зараз у чемпіонаті немає суперників, у матчах з якими можна не напружуватись"

Старший тренер "Динамо" U19 Ігор Костюк прокоментував перемогу своїх підопічних над "Минаєм" в матчі 5-го туру Чемпіонату юнацьких команд (2:0).


- Ми постійно нагадуємо хлопцям, що зараз у чемпіонаті немає суперників, у матчах із якими можна не напружуватися. Сьогодні гру ми розпочали добре, створили достатню кількість моментів, але не було реалізації. Через це гравці опустили руки, із середини першого тайму втратилася динаміка, внаслідок цього припинили швидко перелаштовуватися.


У перерві ми внесли корективи, завдяки чому зросла швидкість, і ми змогли реалізувати два своїх моменти. А далі вже грали за рахунком.


- Вдалося забити після стандарту та передачі з глибини. Працювали над цими компонентами в паузі на матчі збірних?

- У епізоді зі стандартним положенням результативно зіграло розташування, яке ми награємо. А що стосується другого забитого м'яча, то ми в перерві попросили грати за спину на швидкості, тому що в першому таймі цього не вистачало. Була хороша динаміка, пройшла передача за спину, забігання на швидкості - і, як наслідок, забитий гол.


- Чим був обумовлений вихід Саленка на позицію нападника?

- Нам потрібно було додати агресії в атаці, щоб захисники були під тиском. Він вже грав у нападі, тому вирішили спробувати, як Рома виглядатиме на цій позиції. Виходячи з суперника, ми дивимося, хто з гравців на якій позиції може бути корисним.