30 вересня 2022 17:58

Клопп про критику Трента: "Він хороший захисник, але не завжди добре захищається"

Юрген Клопп висловився про критику на адресу захисника Трента Александера-Арнолда.


«Ви дійсно хочете відкрити цю скриньку Пандори? Я серйозно, ви англійський журналіст, і ми не можемо обговорювати склад збірної Англії (Трента не було в заявці Англії на матч з Німеччиною, гру з Італією він провів у запасі – прим. Sports.ru) до старту чемпіонату світу, і це одна з причин, через які ви робите всі ці гучні історії.

Чому команда не може нормально готуватися? Чесно, я думаю, що ви створюєте галас і гучні заголовки, очевидно. Це, можливо, допоможе Німеччині і допоможе Англії. Я не знаю, навіщо ми це робимо.


Тренер вибирає гравця чи ні, я зробив би інший вибір, але я і не очолюю цю команду. Якщо ви хочете обговорити це, я можу багато сказати, але не думаю, що в цьому є сенс.


У нас все гаразд, тому що тут я сприймаю все інакше, я інакше дивлюся на Трента. Це очевидно.


Постійно виринають якісь історії, говорять про те, що він поганий захисник, але це неправда. Він добрий захисник, але не завжди захищається добре – це правда. Ми над цим працюємо. Трент молодий гравець йому 23 роки.


Безумовно, він ще може додавати, стає кращим. Його внесок у атакуючі дії нашої команди настільки великий – і він може робити це у будь-якій команді світу», – сказав німець на прес-конференції перед грою з «Брайтоном».