30 вересня 2022 15:26
2

Не цікавиться дитиною, шкідливі звички та зради: українка, яка народила від Вербича, жорстко наїхала на екс-динамівця

Модель Альвіна Лаллі, яка народила сина Беньяміну Вербічу, вирішила розставили крапки над "і" у справі зі зрадою екс-гравця Динамо.


"Смішно читати заголовки – жодних зрад не було. Просто у мого високоінтелектуального товариша Беньяміна Вербіча сталося помутніння. А ситуацію, де його знайомі словенки, які злили безглузді відео з ним, а згодом видалили акаунти, переляканий Беня після моїх репостів прокоментував дуже по-чоловічому: "Все це неправда і взагалі це зробила я".


Страх – сильна емоція, особливо, коли людина не дуже розумна. Я розумію зараз твоє становище – треба якось знайти виправдання. Але які виправдання де фото, на фото ти і все більш ніж зрозуміло. Краще почав би хоч трохи цікавитися дитиною, яка тебе через твою байдужість скоро почне називати дядьком.


І твої шкідливі звички – це тільки твоя справа і я це показувати не буду, хоча можу. І так усе всім зрозуміло – твої результати у футболі багато про що самі за себе говорять. Так що, дельфінчик, зрозумій: у результаті завжди вибирають нормальних гідних чоловіків, а не істеричних хлопчиків. І спробуй знайти собі ще якесь заняття, окрім гри в Warzone та випрошування у дівчаток в Instagram "голих відео", які ти потім показуєш друзям і в команді. Так що, "чого ти плачеш, давай грай!" – написала Альвіна на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.


Нагадаємо, невідома особа почала публікувати в Instagram фото й відео з Вербічем, на яких футболіст напівоголений. Альвіна публічно заявила про припинення стосунків.

яке їхало, таке й здибало.
Хоча, як гравця, Беньяміна шкода, один з небагатьох дійсно талановитих та якісних гравців, яких Динамо придбало за останні 8 років. Дуже сумно, що при всьому таланті людина завершує в грецькому середняці.
Как интересно рассказывает девочка...
Оказывается Беня "...людина не дуже розумна...", типа, так с сраказмом "...високоінтелектуальна..."
А вот мне интересно КОГДА наша дамочка осознала все эти его качества...
после того как сделала с ним ребёнка (плюс девять месяцев беременности ),
или сразу, когда он подписал контракт с Динамо ??
А то как то странно - замуж выходят за гениальных "рыцарей"...а потом оказывается
что они не такие гениальные и совсем не "рыцари"...